♻️🥇 Kupakválogató Bajnokság 2024 – Felhívás a Pannon Egyetem Polgárainak!🥇♻️

A bajnokság célja nem csak a verseny izgalmának fokozása, hanem a környezettudatosság erősítése is. A Pannon Egyetem Fenntarthatósági Megoldások Kutatólaboratóriuma aktívan részt vesz az újrahasznosítási programokban, és a Kupakválogató Bajnokság is hozzájárul a fenntarthatósági célok eléréséhez.

♻️Kupakválogató Bajnokság 2024 – Felhívás a Pannon Egyetem Polgárainak!♻️

A Pannon Egyetem idén ősszel is megrendezi a népszerű Kupakválogató Bajnokságot, amelyre minden egyetemi polgár nevezhet 3 fős csapatokban. 

📅A verseny szeptember 18-tól december 4-ig tart, minden szerdán és pénteken, ünnepnapok kivételével. 

📍A kupakok válogatása a veszprémi D2 csarnokban zajlik majd, ahol a csapatoknak fél óra alatt kell minél több kupakot szétválogatniuk színek szerint. A győztes az lesz, aki a legrövidebb idő alatt a legtöbb kupakot válogatja szét.

🤓A bajnokság célja nem csak a verseny izgalmának fokozása, hanem a környezettudatosság erősítése is. A Pannon Egyetem Fenntarthatósági Megoldások Kutatólaboratóriuma aktívan részt vesz az újrahasznosítási programokban, és a Kupakválogató Bajnokság is hozzájárul a fenntarthatósági célok eléréséhez.

🙋‍♀️🙋‍♂️Jelentkezni a Pannon Egyetem “Együtt Körforgásban” Facebook oldalán lehet, ahol az időpontok lefoglalásához regisztráció szükséges.

Ne maradj le, csatlakozz te is, és mutasd meg, hogy a te csapatod a leggyorsabb a kupakválogatásban!🤩

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.