www.uni-pannon.hu

Hírek, érdekességek

Gyógyszeradagoló automatával nyerte el a Nemzeti díjat az IVM

Az IVM Zrt. díjnyertes terméke a mesterséges intelligencia (MI) által támogatott moduláris, decentralizált gyógyszeradagoló automata. A Pannon Egyetem kutatói, professzorai is nagyban hozzájárultak a sikerhez.

Tovább

A Pannon Egyetemen forgatott a TV2 Innovátor stábja

Magyar kutatók és mérnökök fejlesztéseivel, innovációival foglalkozik a TV2 Innovátor magazin, melynek munkatársai a Pannon Egyetemen forgattak még a nyár folyamán.

Tovább

Pannon Egyetem által érintett iparjogvédelemi alkotások

Tovább

Beszélgetés Vámosi Rékával, a GreenCool projekt menedzserével

A greenfluenszerek fontos szerepet játszanak abban, hogy növeljék az emberek környezettudatosságát és inspirálják őket környezetbarát életmódra, de hogyan teszik mindezt? Kik ők és miben különböznek a hétköznapi, manapság sokat emlegetett influenszerektől? Miről szól a GreenCool projekt? Erről beszélgettünk Vámosi Rékával a GreenCool projekt menedzserével.

Tovább

Fenntarthatósági kurzus

Érdekel a fenntarthatóság? Nem csak beszélni szeretnél róla, hanem tennél is érte? A Pannon Egyetem hallgatója vagy? Akkor ez az interjú Neked szól. Környezeti fenntarthatóság címmel indul e-learning kurzus 2024-ben, amelyet választható tárgyként hirdet az intézmény 75 hallgató számára. Hogy miért pont 75, erről is kérdeztük dr. Rostási Ágnest, a Bio - nanotechnológiai és Műszaki Kémiai Kutatóintézet tudományos főmunkatársát.

Tovább

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.