A Pannon Egyetem előrelépett a Times Higher Education ranglistán

A rangsor öt fő pontozási pilléren alapul, amelyek közül a Pannon Egyetem három területen is jelentős fejlődést mutatott.

          A felsőoktatási intézmények kiválóságának legnagyobb presztízsű megmérettetése a Times Higher Education (THE) éves rangsor. A napokban megjelent eredmény különösen izgalmas, hiszen idén 186 új egyetem csatlakozott a mezőnyhöz, így már több mint kétezer felsőoktatási intézmény vett részt a felmérésben. Büszkék vagyunk arra, hogy a Pannon Egyetem nemcsak hogy szerepel a világ egyetemeinek legjobb 5 százalékában, hanem jelentős előrelépést tett, immár az 1201–1500-as kategóriába került, amely helyezést a hazai egyetemek közül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME) megosztva érte el.

2024 hangulat 10

A rangsor öt fő pontozási pilléren alapul, amelyek közül a Pannon Egyetem három területen is jelentős fejlődést mutatott: oktatás, kutatástámogatás és kutatási minőség. Különösen figyelemre méltó az egyetem kutatási tevékenységet minősítő eredménye, ahol nemzetközi szinten a 777. helyezést érte el.

 

Bővebben..

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.