XXI. Egyetemkör futás

Az idei Egyetemkör futáson összesen 127 induló állt rajthoz, köztük 100 egyetemi hallgató. Legutoljára ilyen sokan a Covid előtt voltak, külön öröm, hogy sokkal több külföldi hallgató volt, mint az eddigi versenyeken. A 2 km-es távon 7 kategóriában indultat kicsik és nagyok.

XII. Egyetemkör futás

Az idei Egyetemkör futáson összesen 127 induló állt rajthoz, köztük 100 egyetemi hallgató. Legutoljára ilyen sokan a Covid előtt voltak, külön öröm, hogy sokkal több külföldi hallgató volt, mint az eddigi versenyeken. A 2 km-es távon 7 kategóriában indultat kicsik és nagyok. Az útvonal a Pannon Egyetemmel egybenyitott Erzsébet-ligetben vezetett. A hallgatók mellett gyerek és nyílt kategóriában is lehetett indulni, több öregdiák és egyetemi dolgozó is rajthoz állt. A versenyzőket Szentgyörgyi Szilárd, a Pannon Egyetem Humántudományi karának dékánhelyettese köszöntötte. A közös bemelegítést és a nyújtást a Veszprémi Egyetemi Sport Club sportszervezői tartották. Az első 100 befutó részére a Pannon Egyetem Hallgatói Önkormányzata biztosította a hagyományos csiga mintás pólót. A PE75 emlékév keretében az egyes kategóriák leggyorsabbjai jubileumi ajándékcsomagot vehettek át.

 

A képeket köszönjük Gáti Kornélnak!

Eredmények:


PE dolgozó női kategória:

1. Czvetkó Tímea

2. László Veronika

3. Török Nikolett


PE dolgozó férfi kategória:

1. Selmeczy Géza

2. Szűcs Attila

3. Mészáros Péter


Nyílt férfi kategória:

1. Bernáth Balázs

2. Szabó József

3. Kúti-Vincze Dániel


Nyílt női kategória:

1. M Király Bernadett

2. Mauerné Kovács Hajnalka

3. Vaczkó Noémi


Hallgató női kategória:

1. Bálint Laura

2. Sas Dorottya

3. Bakonyi Anna


Hallgató férfi kategória:

1. Tóth Márton

2. Vizi László

3. Héra Gábor János

A vándorserleget a legjobb idővel Tóth Márton, PE hallgatója nyerte.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.