www.uni-pannon.hu

A Nők Lapja és a Pannon Egyetem összefogása

A Nők Lapja mindig is kiemelt figyelmet fordított a különleges, példaértékű élettörténetek bemutatására. A magazin 75., jubileumi éve alkalmából útjára indították, és idén nyáron első ízben adják át a Példakép Díjat. Az oktatás kategória a szintén 75 éves Pannon Egyetem támogatásával valósul meg.

A Nők Lapja mindig is kiemelt figyelmet fordított a különleges, példaértékű élettörténetek bemutatására. A magazin 75., jubileumi éve alkalmából útjára indították, és idén nyáron első ízben adják át a Példakép Díjat. Hat kategóriában keresik azokat a nőket, akik saját szakmájukban, hivatásukban kiemelkedőt nyújtanak, és példaképek lehetnek mindannyiunk számára. Az oktatás kategória a szintén 75 éves Pannon Egyetem támogatásával valósul meg.

Minden kategóriában szakmai zsűri választotta ki a Nők Lapja szerkesztőségével közösen az öt jelöltet, akikre június 4-ig az olvasók is leadhatják szavazataikat, így a díj odaítélésében a szakmai zsűri tagjai mellett az olvasóknak is jut kategóriánként egy szavazat. Az oktatás kategóriában a zsűri egyik tagja Dr. Herzog Csilla, a Pannon Egyetem Humántudományi Kar Társadalomtudományi Intézetének egyetemi docense és a Nemzetközi Kapcsolatok és Kommunikációs Igazgatóságának vezetője.

Úgy gondolom, hogy az alapításának 75. évét ünneplő Pannon Egyetem számára egy újabb sikertörténet, hogy a szintén jubiláló Nők Lapja Példakép Díjai közül az Oktatás kategóriát sikerült szponzorént támogatnunk – mondta Dr. Herzog Csilla. Mivel az évtizedek óta töretlen népszerűségű és a heti 300 ezer példányszámban értékesített magazin hagyományosan a nőket szólítja meg, ezért bizton állíthatjuk, hogy a családok többsége, korosztálytól függetlenül is figyelemmel követi a nyomtatott hetilap, vagy az nlc.hu online oldal naprakész és vonzó tartalmait. Éppen ezért megtiszteltetés számunkra, hogy a Pannon Egyetem, melynek neve egyet jelent a minőségi oktatással, ennek az összefogásnak köszönhetően a Nők Lapja minden olvasójához eljut – tette hozzá.

JELÖLTEK, SZAVAZÁS: https://uni-pannon.hu/hirek/news-oktatas/a-nok-lapja-es-a-pannon-egyetem-osszefogasa-peldakep-dij-oktatas-kategoriaban-a-pannon-egyetem-tamogatasaval

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.