www.uni-pannon.hu

Generációs Chat – Bölcsek Kávéháza különkiadás

Egy asztal, több generáció. Az élet ízei és tanulságai. Ezzel a szlogennel zajlott a négyrészes Generációs Chat - Bölcsek Kávéháza programsorozat a Pannon KözTérben 2024 első félévében. Ennek különkiadására április 23-án került sor a Pannon Egyetem 75 éves jubileuma jegyében.

Egy asztal, több generáció. Az élet ízei és tanulságai. Ezzel a szlogennel zajlott a négyrészes Generációs Chat – Bölcsek Kávéháza programsorozat a Pannon KözTérben 2024 első félévében. Ennek különkiadására április 23-án került sor a Pannon Egyetem 75 éves jubileuma jegyében.

A Pannon KözTér havonta adott helyet a Bölcsek Kávéháza eseményének, ahol lehetőség nyílt a 75 év feletti bölcsek és a fiatalok találkozására, kötetlen beszélgetésre. Jól telt az idő, frissítő habos kávéval, kedves emberek társaságában, mentális egészségük, jóllétük érdekében.

A Pannon Egyetem 75 éves jubileuma kapcsán egyetemtörténeti 7+5 kvízzel, generációs szleng-kvízzel és egyetemi nyereményekkel készültek a szervezők. A fiatalok és a bölcsek vegyes csapatokban, nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a játékba. Szükség volt a fiatalok ötleteire és az idősek tudására is. Percek alatt létrejött köztük a generációs híd, a jókedv, a közös munka élménye tapintható volt.

A Pannon Egyetem logóval ellátott ajándéktárgyaknak mindkét korosztály nagyon örült. Az esemény Husztiné Farkas Katalin mentálhigiénés szakember és a Pannon KözTér munkatársai szervezésében valósult meg.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.