www.uni-pannon.hu

Gyalogtúra a jubileum jegyében 

Alapításának 75. évfordulóját ünnepli idén a Pannon Egyetem. A jeles évforduló alkalmából számos rendezvényt tartanak az egyetemen és a képzési helyszíneken. A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ több eseménnyel is csatlakozik a jubileumi programokhoz. 

Május 10-én, pénteken 7 óra 50 perckor indult el a Tölgyek útja gyalogtúra, melyen közel 100 fő vett részt. A zalaegerszegi Tölgyek útja túraútvonalon haladva 7,5 km-es távot tettek meg a résztvevők. Kollégáink és hallgatóink mellett a Petőfi Sándor Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola négy osztálya is részt vett az eseményen. Az egészségmegőrzés és közösségépítés mellett a jubileumi túra nem titkolt célja volt, hogy a Zalaegerszegi Egyetemi Központot bevonja a város vérkeringésébe és hallgatóink is jobban megismerhessék városunkat. 
A 75 éves jubileumhoz kapcsolódó következő program a május 14-én, kedden 10 órai kezdettel megrendezésre kerülő biciklitúra lesz, mely során Zalalövőre kerékpároznak el a résztvevők.

Szöveg és fotó: Gaál Eszter, PZK

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.