www.uni-pannon.hu

Ismét a Pannon Egyetem volt az Atlétika MEFOB házigazdája

A Pannon Egyetem 2009 és 2011 után idén harmadik alakommal rendezte meg az Atlétika MEFOB-ot a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club gondozásában, együttműködésben a Veszprémi Egyetemi Sport Clubbal. Mindkét versenynapon 19 számban mérkőztek a hallgatók. (Forrás: mefs.hu)

Az Atlétika MEFOB megnyitóján a versenyzőket Juhász Péter, a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sport Szövetség főtitkára és Csillag Zsolt, a 75 éves Pannon Egyetem kancellárja köszöntötte. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke és Sótonyi Mónika, Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Köznevelési, Ifjúsági, Sport és Civil Bizottságának elnöke is.

Pannon Egyetem hallgatóinak eredményei:

Férfi diszkoszvetés:

1.Strigencz Zalán 54.39

Női 800 méter:

2.Bálint Laura 2:18.54

Férfi súlylökés:

3.Strigencz Zalán 13,7

Az idei Atlétika MEFOB összesítésében az egyetemi pontversenyt a TF nyerte, (722 pont), az ELTE a második (650 pont), a PTE pedig a harmadik helyet (496 pont) szerezte meg. A Pannon Egyetem 161 pontot szerzett, ezzel a 12. helyen végzett.

További részletek >>>

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.