www.uni-pannon.hu

Kerékpártúra a göcseji tájon

Igazi bringás nap volt szerdán a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában. Kora délelőtt reggelivel vártuk a munkába igyekvőket az országos Bringás reggeli programhoz kapcsolódva, majd 10 órától szervezett kerékpártúrával csatlakoztunk az alapításának 75. évfordulóját ünneplő Pannon Egyetem jubileumi programsorozatához.

Az induláskor oktatók, munkatársak és hallgatók pattantak a nyeregbe, akik Bella Dániel, a Zalai Egyetemi Sportegyesület elnökének vezetésével egy tiszteletkört tettek Kampuszunkon, majd elindultak az úticél, vagyis Zalalövő felé.

A kerékpárút egy rövid szakaszán, Zalaegerszeg és Teskánd között a főúton tekertek a résztvevők, majd onnantól a Zala-völgyi kerékpárút nyomvonalán haladtak a cél felé. Két megállóval, odafelé Zalaszentgyörgyön, a visszaúton pedig Teskándon állt meg a lelkes egyetemi csapat.


Szöveg: Gaál Eszter, fotó: Jóna István – PZK

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.