www.uni-pannon.hu

Népszerű húsvéti program a hallgatók szervezésében

A Pannon Egyetem Hallgatói Önkormányzata és a PE Kollégiumok Húsvéti Tojásvadászatot szerveztek a hallgatók számára március 25-én és 26-án egyetemünk veszprémi kampuszán. Az esemény kötődött a Pannon Egyetem 75 éves jubileumához is.

A játék lényege az volt, hogy a hallgatói jogviszonnyal rendelkezők minél több húsvéti tojást gyűjtsenek össze a kampusz területéről, melyeket olyan értékes egyetemi tárgyakra válthattak be március 27-én az E22 piacterén, mint egy egyetemi póló, repohár vagy vászontáska.

A játékos keresgéléssel a hallgatók együtt hangolódhattak a húsvéti ünnepekre. Már a kora reggeli órákban összegyűjtötték a tojásokat, melyeket a képek tanulsága szerint rengetegen mentek el beváltani egyetemi reklámtermékekre. Varga Dévald Olivér PEHÖK elnök reményét fejezte ki, hogy a jövőbeni, jubileumi évhez kötődő rendezvényeik is hasonló érdeklődést váltanak ki a hallgatók körében.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.