www.uni-pannon.hu

Pannon Borklub nosztalgikus hangulatban

2024. május 16-án egy különleges, tematikus Pannon Borklub valósult meg a Wine&Vinyl Bar&Store-ban. Az eseményen Dr. Gelencsér András rektor köszöntötte a megjelenteket, aki Pannon Egyetem 75 éves múltját idézte fel és osztotta meg ehhez kapcsolódó élményeit, gondolatait.

2024. május 16-án különleges, tematikus Pannon Borklub valósult meg a Wine&Vinyl Bar&Store-ban. Az eseményen Dr. Gelencsér András rektor köszöntötte a megjelenteket, aki Pannon Egyetem 75 éves múltját idézte fel röviden, és osztotta meg ehhez kapcsolódó élményeit, gondolatait.

A Pannon Borklubban archív fényképeket nézegetve nosztalgiázhattak az egyetem munkatársai és meghívott vendégeik. A borsorban többek között szerepelt a Pannon Egyetem 2023-as egyetemi bora, a Bujdosó pincészet olaszrizlingje is.

A kiváló hangulatú program telt házzal zajlott és olyan nagy sikert aratott, hogy június 20-án újabb Pannon Borklubon vehetnek részt az érdeklődők, ezúttal nagyobb helyszínen, az MTA VEAB székházában, a Veszprémi Várban, ahol Dr. Gelencsér András leköszönő rektor átadja a stafétát Dr. Abonyi Jánosnak, egyetemünk rektorhelyettesének. A borokat ismét Zsandár Tamás válogatja és kínálja majd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.