www.uni-pannon.hu

Taste of Pannonia – Nemzetközi Piknik

A Pannon Egyetem 75. évfordulójához kapcsolódó programsorozat részeként április 24-én az intézmény megrendezte az első Nemzetközi Pikniket, amely a Taste of Pannonia International Picnic nevet viselte.

A Pannon Egyetem 75. évfordulójához kapcsolódó programsorozat részeként április 24-én az intézmény megrendezte az első Nemzetközi Pikniket, amely a Taste of Pannonia International Picnic nevet viselte. A program keretében a nemzetközi és a magyar hallgatók egyaránt elkészítették országuk ételeit, és rövid bemutató keretében megosztottak néhány érdekességet saját származási helyükről. Emellett koncertek, csapatépítő játékok és más közösségépítő tevékenységek is várták a résztvevőket.
Mindezeken túl sikerült közösen egy festményt és a nemzetközi himnuszt (International Music Lego) is megalkotni.
A rendezvény fő célja az volt, hogy sikerüljön mindenki számára megmutatni a hallgatói közösség sokszínűségét, lehetőséget adva arra is, hogy a nemzetközi hallgatók megosszák kultúrájukat, így integrálva őket a Pannon Egyetem közösségébe. Összesen 120 regisztrált látogató vett részt a pikniken, közülük 60 fő nemzetközi hallgató, 50 fő pedig Stipendium Hungaricum ösztöndíjas hallgató.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.