www.uni-pannon.hu

Tavaszi harmóniák koncert különleges hangszerekkel

2024. április 18-án zajlott idei, immár harmadik Tavaszi harmóniák koncertünk a Pannon KözTérben, melyet a Pannon Egyetem 75 éves jubileuma jegyében szerveztünk meg. Az eseményen a 2023-as Pannon UniFest zenei tehetségei kaptak fellépési lehetőséget.

2024. április 18-án zajlott idei, immár harmadik Tavaszi harmóniák koncertünk a Pannon KözTérben, melyet a Pannon Egyetem 75 éves jubileuma jegyében szerveztünk meg. Az eseményen a 2023-as Pannon UniFest zenei tehetségei kaptak fellépési lehetőséget. Előadóink egy-egy ’75-ös vagy 1949-es slágert dolgoztak fel és kedvenc dalaik, saját szerzeményeik mellett ezt is bemutatták a közönségnek, nagy sikert aratva.

Köszönjük a fiúknak, hogy 1 óra 10 percben egy rendkívül változatos, izgalmas koncertélményben részesítettek minket! Különleges hangszereik, mint a líra, a handpan vagy a szájharmonika és a harmonika, varázslatos atmoszférát teremtettek, különösen a saját szerzemények és a ’75-ös slágerek megszólaltatása által.

A koncert fellépői voltak:  Nyőgér József – klarinét és Cziráki Bálint – harmonika, Kalafatics Imre – líra, Kemény Viktor (VikHarp) – szájharmonika, loop, ének, Székely Mátyás – handpan, Mate/OH. – rap, ének.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.