www.uni-pannon.hu

Vezető brand lett a Pannon

A felsőoktatásban vezető branddé vált a Pannon – mondta Csillag Zsolt kancellár csütörtökön, a Barátfüle étteremben megrendezett hagyományos évindító sajtóreggelin. Az előző év értékelése mellett a jövőbeli tervekről is beszélt a sajtó képviselőinek az intézmény vezetése.

Sikerült országosan láthatóvá válni az egyetemnek, mindezt a minőség megtartása mellett, és erre nagyon büszkék lehetünk, emelte ki Dr. Gelencsér András rektor. A nemzetközi konferenciák, számos nagy rendezvény, az Európa Kulturális Fővárosa programban való aktív részvétel, a sport és a fenntarthatóság területén tapasztalt kiemelt figyelem mind-mind hozzájárult az ismertséghez.

Csillag Zsolt a Pannon Egyetem kancellárja – 2024.02.01.

Csillag Zsolt kancellár az utóbbi évtized legsikeresebb beiskolázási tevékenységét emelte ki: azt, hogy a színvonal megtartása mellett mintegy 60 százalékkal emelkedett a felvett hallgatók száma, szemben a 28 százalékos országos átlaggal. Szólt a képzési portfólió piaci igényekhez alkalmazkodó bővítéséről, a kampusz felújítás következtében létrejött jelentős energia-és költségmegtakarításról. A jövőbeni tervekkel kapcsolatban kiemelte a veszprémi felső- és a nagykanizsai kampusz, valamint a Tudós-otthon felújítását, illetve a nemzetközi hallgatószám bővítése érdekében egy új kollégium építését.

Az intézmény idén ünnepli alapításának 75. évfordulóját, a jubileumi ünnepségsorozatról Dr. Abonyi János rektorhelyettes számolt be a sajtó képviselőinek.

Abonyi János a Pannon Egyetem rektorhelyettese – 2024.02.01.
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

További tartalmak

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a Pannon Egyetem tartalmairól! A 75 éves jubileumi programok mellett sok más érdekességgel is igyekszünk szolgálni az öregdiák közösség és minden kedves érdeklődő számára.