www.uni-pannon.hu

Pannon Borklub nosztalgikus hangulatban

2024. május 16-án egy különleges, tematikus Pannon Borklub valósult meg a Wine&Vinyl Bar&Store-ban. Az eseményen Dr. Gelencsér András rektor köszöntötte a megjelenteket, aki Pannon Egyetem 75 éves múltját idézte fel és osztotta meg ehhez kapcsolódó élményeit, gondolatait.

Generációs Chat – Bölcsek Kávéháza különkiadás

Egy asztal, több generáció. Az élet ízei és tanulságai. Ezzel a szlogennel zajlott a négyrészes Generációs Chat – Bölcsek Kávéháza programsorozat a Pannon KözTérben 2024 első félévében. Ennek különkiadására április 23-án került sor a Pannon Egyetem 75 éves jubileuma jegyében.

Miről mesélnek a képeslapok?

Képes levelezőlap kiállítás dr. Poór Zoltán nyugalmazott egyetemi docens gyűjteményéből. A „Miről mesélnek a képeslapok?” sorozat keretében az első összeállítás a „Bakony és a Balaton-felvidék csodái” címmel látható június 14-ig, a könyvtár nyitva tartási idejében.

A Nők Lapja és a Pannon Egyetem összefogása

A Nők Lapja mindig is kiemelt figyelmet fordított a különleges, példaértékű élettörténetek bemutatására. A magazin 75., jubileumi éve alkalmából útjára indították, és idén nyáron első ízben adják át a Példakép Díjat. Az oktatás kategória a szintén 75 éves Pannon Egyetem támogatásával valósul meg.